Ring til os på tlf.: ​
+45 26 22 40 65​

Send os en e-mail: ​

mollerupgaardlys@hotmail.com

Minigolf på flot bane i kunstgræs​

Er I interesserede i et spil minigolf i Vestjylland, Lemvig eller Struer, tilbyder vi hos Mollerupgård Lys en flot bane opført i kunstgræs, som sætter nye standarder for minigolf. Det er en herlig familiesport, hvor alle kan være med uanset alder og kompetencer. Tag familien eller vennerne med, og dyst om, hvem der er den bedste til at putte bolden i hul.

Hos os kalder vi det også adventuregolf, fordi det består af så mange oplevelser. Det spilles med forhindringer som minigolf, men banen er belagt med kunstgræs og minder mere om almindelig golf i sin form - spækket med udfordringer, der gør det lidt sværere at komme igennem banen. Der er 18 huller, der hver især har sin specielle sværhedsgrad.

Perfekt med minigolf til fødselsdag, familiedag eller polterabend

​Du har ikke prøvet at spille minigolf, før du har spillet det her hos os. Prøv en helt anderledes bane, hvor der virkelig er mulighed for at dumme sig. Det vigtigste er naturligvis at have det sjovt, hvorfor det er det perfekte arrangement til både fødselsdag, familiedag og polterabend.

​Vi serverer både kolde og varme drikke, og vi garanterer, at I får en rigtig sjov dag. Holder du af minigolf, vil du elske vores adventuregolf. Du får udfordringer, som du ikke har prøvet dem før, på vores flot anlagte anlæg, der både henvender sig til voksne og børn.​

Få en sjov dag på vores pay-and-play baner

​Minigolf er sjovt og underholdende, og det er altid en hyggelig familieoplevelse at prøve kræfter med vores helt unikke adventuregolf. Skal I have en sjov familiedag, eller skal du have vennerne med?

Det koster 50 kr. per spiller, og for børn under 5 år er det gratis.

Kontakt os for yderligere spørgsmål på telefon 26 22 40 65,​ eller skriv til mollerupgaardlys@hotmail.com.

Stemningsbilleder​

​Mollerupgaard

​Strandvejen 41

CVR: 27501400​