Ring til os på tlf.: ​

26 22 40 65​

Send os en e-mail: ​

mollerupgaardlys@hotmail.com

Åbningstider: Alle dage Kl. 10:00 til 21:00​

​Fodboldgolf for alle

Hos Mollerupgård i Harboøre nær Lemvig,  kan du tage vennerne med under armen til et spil fodboldgolf. Er du på udkig efter en  sjov dags underholdning i Vestjylland, så har vi et godt tilbud, nemlig fodboldgolf. Fodboldgolf har udviklet sig til at være en populær sportsgren, der er eftertragtet ved forskellige festlige begivenheder.

Fodboldgolf er for alle legebørn - store som små - og det er alletiders underholdning. Find fodbolden frem, og giv den gas på banen på de 18 huller, hvor der er plads til at lave fejl og gøre det godt igen, hvis du er kommet bagud. Har du aldrig prøvet det før, har du en virkelig sjov event foran dig, som du og dine venner eller familie vil elske.​

​Spil fodboldgolf til polterabend, fødselsdag eller bare for sjov

​​Fodboldgolf spilles ligesom almindelig golf, hvor hvert hul har sin egen sværhedsgrad, men det spilles med en fodbold i stedet for køller og golfbolde.

Vi sælger varme og kolde drikke, når tørsten melder sig oven på anstrengelserne. Det er enkelt og ligetil at spille fodboldgolf, og så er det sjov for alle pengene.

​Skal der holdes polterabend, er det her den perfekte event, der helt sikkert vil give point hos vennerne. 

Uanset om man er god til fodbold eller golf, er det et sjovt spil, der virkelig kan skabe konkurrence. Afsæt god tid til spille og hygge jer. Vi sørger for de gode rammer og kolde drikke - I bringer det gode humør.

Prøv en sjov omgang fodboldgolf

​Vi tager imod alle betalingskort samt kontanter. Besøg os på adressen Strandvejen 41 i Harboøre

Kontakt os på telefon 26 22 40 65,​ eller skriv til mollerupgaardlys@hotmail.com.

Stemningsbilleder​

Firmaet​

​Mollerupgård

​CVR: 27501400