Ring til os på tlf.: ​

26 22 40 65​

Send os en e-mail: ​

mollerupgaardlys@hotmail.com

Åbningstider: Alle dage Kl. 10:00 til 21:00​

Minigolf på flot bane i kunstgræs

​Er I interesserede i et spil minigolf i Vestjylland, tilbyder vi hos Mollerupgård i Harboøre nær Lemvig, en flot bane opført i kunstgræs, som sætter nye standarder for minigolf. Det er en herlig familiesport, hvor alle kan være med uanset alder og kompetencer. Tag familien eller vennerne med, og dyst om, hvem der er den bedste til at putte bolden i hul.

Hos os kalder vi det også adventuregolf, fordi det består af så mange oplevelser. Det spilles med forhindringer som minigolf, men banen er belagt med kunstgræs og minder mere om almindelig golf i sin form - spækket med udfordringer, der gør det lidt sværere at komme igennem banen. Der er 18 huller, der hver især har sin specielle sværhedsgrad.

Perfekt med minigolf til fødselsdag, familiedag eller polterabend

​I har ikke prøvet at spille minigolf, før I har spillet det her hos os. Prøv en helt anderledes bane, hvor der virkelig er mulighed for at dumme sig. Det vigtigste er naturligvis at have det sjovt, hvorfor det er det perfekte arrangement til både fødselsdag, familiedag og polterabend.

Vi serverer både kolde og varme drikke, og vi garanterer, at I får en rigtig sjov dag. Holder du af minigolf, vil du elske vores adventuregolf. Du får udfordringer, som du ikke har prøvet dem før, på vores flot anlagte anlæg, der både henvender sig til voksne og børn.

​Få en sjov dag med minigolf

​Minigolf er sjovt og underholdende, og det er altid en hyggelig familieoplevelse at prøve kræfter med vores helt unikke adventuregolf. Skal I have en sjov familiedag, eller skal du have vennerne med?

Vi tager imod alle betalingskort samt kontanter. Besøg os på adressen Strandvejen 41 i Harboøre

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 22 40 65 eller på e-mail mollerupgaardlys@hotmail.com.

Stemningsbilleder​

Firmaet​

​Mollerupgård

​CVR: 27501400